Cu zâmbetul pe buze, acest tânăr scoate în evidență o problemă serioasă!

„Eu mă gândesc că viciile pe care le avem o să rămână pe viitor mai accentuate!  Majoritatea au vieți plictisitoare și ca să nu mai ai viață plictisitoare, îți mai iei un viciu, îl mai adaugi.”

Tinerii recunosc faptul că ultima perioadă a fost una extrem de stresantă

„- Vă întreb pe drumneavoastră: o bere pe zi afectează omul sau nu-l afectează?!

- Eu mă simt fantastic după o bere pe zi, dar corpul diferă de la un om la altul!”

Dar problema n-ar trebui tratată cu umor, ne spun medicii care au constatat că tot mai mulți tineri ajung la spital din cauza alcoolului.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins conducând cu 154 de kilometri pe oră

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„La început, maxim doi litri singur. După care, acum, în ultimul timp, dădeam până-n 10 litri, aproape 10 litri de bere. Beam și vin... Până cădeam jos!”

O să-i spunem Robert. Are 25 de ani și acum este tratat la spitalul de psihiatrie Socola din Iași. Izolarea din pandemie și pierderea tatălui l-au aruncat în ghearele unei dependențe greu de depășit.

„Chiar niciodată nu mai vreau să am de-aface cu alcoolul. Unde-am ajuns, nu mai vreau să ajung!”

Citeste si: FOTO|Un austriac beat care circula cu mașina neînmatriculată a ucis o femeie și a rămas cu mașina în râpă

Recuperarea este un proces extrem de dificil

„Trebuie să beneficieze de suportul și de sprijinul familei.”, a spus medicul psihiatru Ovidiu Alexinschi pentru Știrile Kanal D.  

Medicii spun că în ultimele săptămâni tratează mai ales pacienți cu vârste cuprinse între 25 și 30 de ani. Aceștia ajung la spital în stare gravă!

Citeste si: O șoferiță s-a înfuriat la maxim și a pornit un adevărat scandal, după ce a fost oprită de polițiști: ”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si