Duminica dupa-amiaza, locuitorii unui cartier din Pitesti au simtit un miros puternic de fum. La un moment dat, oamenii au vazut cum un restaurant inchis de cativa ani a inceput sa arda din temelii. Panicati, martorii au sunat la 112.

Sase autospeciale cu apa si spuma, trei motopompe, o autoscara si un echipaj SMURD au fost trimise la fata locului. 40 de pompieri s-au luptat cu flacarile, iar unii dintre ei au fost chemati de acasa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Langa restaurantul dezafectat functioneaza o spalatorie auto. Proprietarii au stat cu sufletul la gura, ca nu cumva flacarile sa se extinda si la afacerea lor.

Pompierii au hotarat sa intrerupa alimentarea cu gaz si cu energie electrica pentru a evita producerea unei explozii.

Restaurantul era inchis de multi ani, dupa ce Apele Romane au castigat in instanta terenul de sub el. Pompierii au pornit o ancheta pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si