Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Panică după izbucnirea unui incendiu puternic. Zeci de pompieri au intervenit

Panică in Pitesti. Un incendiu violent a izbucnit la un restaurant de pe malul lacului. Fumul dens se vedea de la o distantă de cinci kilometri. Pompierii s-au chinuit ore bune pentru a stinge valvataia.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Duminica dupa-amiaza, locuitorii unui cartier din Pitesti au simtit un miros puternic de fum. La un moment dat, oamenii au vazut cum un restaurant inchis de cativa ani a inceput sa arda din temelii. Panicati, martorii au sunat la 112.

Sase autospeciale cu apa si spuma, trei motopompe, o autoscara si un echipaj SMURD au fost trimise la fata locului. 40 de pompieri s-au luptat cu flacarile, iar unii dintre ei au fost chemati de acasa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Langa restaurantul dezafectat functioneaza o spalatorie auto. Proprietarii au stat cu sufletul la gura, ca nu cumva flacarile sa se extinda si la afacerea lor.

Pompierii au hotarat sa intrerupa alimentarea cu gaz si cu energie electrica pentru a evita producerea unei explozii.

Restaurantul era inchis de multi ani, dupa ce Apele Romane au castigat in instanta terenul de sub el. Pompierii au pornit o ancheta pentru a afla cauzele izbucnirii incendiului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI