Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Panică la parada Super Bowl! Un DJ a murit și alte zeci de persoane au fost rănite într-un schimb de focuri de armă

Momente cumplite la finalul paradei victoriei echipei Kansas City Chiefs la Super Bowl! Un schimb de focuri de armă a rănit zeci de oameni, printre care și copii.

Stefania Pavel,

Imagini de la schimbul de focuri de armă de la Super Bowl.

[Sursa foto: X]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost atac armat la Super Bowl! Cel puţin o persoană a murit şi alte zeci au fost rănite în Kansas City, chiar la finalul paradei.

În total, oficialii au transmis că au fost un mort și 21 de răniți în atacul violent. Totodată, printre cei răniți se află și nouă copii cu vârste cuprinse între 6 și 25 ani, informează BBC. Poliția a declarat că a arestat deja trei suspecți în legătură cu împușcăturile, focurile fiind trase la vest de Union Station, gara din centrul orașului Kansas City, unde s-a încheiat parada în jurul orei locale 14:00.

Un DJ a fost ucis în atacul armat de la Super Bowl

Un post de radio local a declarat că unul dintre DJ-ii săi, Lisa Lopez, a fost ucisă în schimbul de focuri de armă.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"Cu o tristețe profundă și o inimă distrusă anunțăm comunitatea noastră că DJ-ul KKFI Lisa Lopez, gazda emisiunii Taste of Tejano, și-a pierdut viața astăzi în împușcăturile de la mitingul KC Chiefs. Îi încurajăm pe toți cei care consideră că au văzut ceva să contacteze forțele de ordine", a transmis postul de radio pe Facebook.

Imagine cu unul dintre suspecții pentru împușcăturile de la Super Bowl.

[Sursa foto: X]

Citește și: Povestea impresionantă a lui Cat Janice, o mamă bolnavă de cancer. Ultima piesă lansată pentru fiul său a devenit virală în întreaga lume

Și Travis Kelce, fundașul vedetă al echipei, care are o relație cu Taylor Swift a scris pe rețelele de socializare că are "inima frântă pentru tragedia care a avut loc".

Joe Biden a reacționat și el făcând apel la o reformă a armelor de foc și la interzicerea puștilor de asalt în SUA. 

O sursă din cadrul forțelor de ordine a declarat pentru CBS News că împușcăturile par să fie rezultatul unei discuții care a devenit violentă. Sursa a precizat că nu a avut legătură cu terorismul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI