Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Panică la un mall din Capitală! Șoferii și-au abandonat mașinile pentru a ieși din parcare

Mai multe mașini au rămas blocate în parcarea unui mall din București. Persoanele și-au abandonat mașinile și au ieșit din clădire din cauza aerului irespirabil.

Stefania Pavel,

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai multe mașini sunt blocate la etajul -3 în parcarea unui mall din sectorul 1 București. De acolo, șoferii nu mai pot ieși, iar unii dintre ei chiar și-au abandonat mașinile pentru a se salva.

Zeci de mașini, blocate în parcarea mall-ului

Motivul ar fi aerul care a devenit toxic de la motoarele autoturismelor. Pe filmare se văd zeci de mașini care se înghesuie spre ieșire, însă nu par deloc să înainteze.

”Deci e blocată parcarea, abia înaintează. Deci e blocat pe toate părțile. Pe oriunde ai lua-o nu ai pe unde să ieși. Cred că le expiră și timpul de pe tichetul de plată. E blocat tot!”, a declarat o persoană care se afla acolo.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

”Deci pe oriunde o iei nu ai loc să treci! Doamne ferește!”,  a spus tânăra care a filmat întregul moment.

Stire in curs de actualizare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI