Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Panou prăbușit pe benzinărie, 14 morți. Unde a avut loc tragicul eveniment

Cel puțin 14 oameni au murit și alți zeci au fost răniți, în urma prăbușirii a unui panou publicitar peste o benzinărie.

Redactia Stirile Kanal D,

Panou prăbușit pe benzinărie, 14 morti [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scene de coșmar vin din capitala Indiei, unde a avut loc o furtună puternică. Cel puțin 14 oameni au murit  și alte zeci au fost rănite după ce un panou publicitar gigant s-a prăbușit peste o benzinărie. Operațiunea de salvare a durat toată noaptea. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional,  a transmis Simona Pătruleasa.

Panou prăbușit pe benzinărie, 14 morți

Sunt momente de groază trăite de locuitorii din Mumbai, care au fost luați prin surprindere de o furtună cu vânt puternic și mult praf. Cu atâta forță a lovit, încât un panou publicitar uriaș s-a prăbușit peste o benzinărie și peste cei care alimentau la acel moment.

Cel puțin 12 oameni au murit pe loc.

Intervenția de salvare a celor răniți a durat toată noaptea și a fost una extrem de complicată, din cauza carburantului care ar fi putut exploda în orice clipă. 

Până acum, am scos 8 trupuri neînsuflețite și am mai localizat încă 4. Patru cadavre sunt încă sub dărâmături, le-am localizat, dar nu le putem scoate din cauza pompei cu carburant, care ar putea transforma totul într-o nenorocire.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO. Cel puțin 14 oameni au murit striviți de un panou publicitar uriaș. Imaginile cu momentul tragediei sunt cutremurătoare

Panoul, deși înalt și greu, nu a fost bine instalat în asfalt, au constatat autoritățile. Așa se explică de ce a fost răpus de vânt ca și cum ar fi fost o foaie de hârtie.

Nu vorbim despre o calamitate a vremii.

Dacă panoul ar fi fost instalat așa cum trebuie, dacă fundația era stabilă, acești oameni n-ar fi murit.
Furtuna a fost atât de puternică încât un stâlp de electricitate care cântărea câteva tone a fost doborât de vânt și s-a prăbușit pe șosea.

Capitala Indiei a fost lovită de ploaie și furtună de praf încă de săptămâna trecută. Mai multe zone din oraș au rămas fără curent, iar trenurile au fost suspendate. Nici avioanele n-au putut decola și au rămas la sol, iar alte 15 zboruri au fost redirecționate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI