Pantofii sunt pasiunea oricărei doamne sau domnișoare, însă puține știu cum să aleagă perechea perfectă pentru ele. Ce putem face pentru a evita achiziționarea unor pantofi nepotriviți ne spune antreprenoarea Cristina Bâtlan, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cum alegem pantofii potriviți

Tocuri înalte sau platfomă, pantofi eleganți sau sandale? Cristina Bâtlan, antreprenoarea îndrăgostită de încălțăminte, ne arată de ce aspecte să ținem cont atunci când vrem să alegem perechea de încălțăminte perfectă.

Cristina Bâtlan- O dată tocurile să fie stabile, să nu alunecăm să avem niște pantofi cu care să stăm toată viața. uite pantofii de stewardesa, adică zbori, stai la pământ, mergi în aer, piciorul se umflă, se dezumflă, are taloneta elastic din aloe vera pe toată suprafața pantofului.

Cristina Bâtlan- De cele mai multe ori, doamnele și domnișoarele sunt tentate să cumpere pantofi care le atrag atentia prin designul deosebit, fără a lua în calcul confortul sau calitatea produsului.

O greșeală majoră, spune antreprenoarea.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cristina Bâtlan- Probăm pantofii cu atenție ambele picioare, nu în picior și întotdeauna să mișcam degetele așa în pantofi. Niciodată nu alegem un pantof strâmt pentru că se lasă. si in plus probam și mergem repede. Noi spunem să prindem autobuzul. Dacă ești nevoit să alergi ce faceți? Îți pierzi pantofii pe stradă?

Cristina Bâtlan și-a creat un nume puternic în industria modei prin intermediul încălțărilor confortabile și elegante pe care le-a creat de-a lungul timpului.

Anul acesta, ea propune noi modele versatile, care pot fi purtate timp îndelungat fără a deveni incomode.

Cristina Bâtlan- Se poartă tocurile, dar mici si asta e un model perfect un alt toc comod este acest toc care are 7 cm, în plus  are un design special, piciorul respiră frumos și avem în față piele plus rafie și în spate piele plus piele lăcuită.

Cristina Bâtlan- Comod de băgat în buzunar, talpa cusută prin talpă. Adică fața este cusută prin talpă, adică este ca o opincă tradițională are acest branț care este șoc asorbant. Dacă mergi 20 de kilometri într-o zi piciorul se simte confortabil.

Din dorința de a le oferi doamnelor pantofi cu un design inovativ, Cristina a creat un toc special.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Cristina Bâtlan- Este personalizat și dezvoltat de noi din metal și are o poziție specifică perfect centrată pe centrul călcâiului, ceea ce conferă un echilibru perfect.

Cristina nu a uitat nici încălțările pentru evenimente speciale, care vor scoate din anonimat orice ținută.

Cristina Bâtlan- Avem aici pantoful-sandală bijuterie sau sabotul bijuterie. Chiar dacă ai o vestimentație de inspirație masculină, un sacou iver size, o lenjerie foarte feminină, foarte sexy îl accesorizezi cu un astfel de pantof si poti pleca oriunde pentru că atunci când ești de bun gust, vede toata lumea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: