Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Papa Francisc, imbracat de un designer roman

Nu mai e mult si Papa Francisc isi va incepe calatoria apostolica in Romania. Suveranul Pontif se va deplasa de la Bucuresti la Sumuleu-Ciuc, Iasi si Blaj. Pentru slujba de la Sumuleu-Ciuc el va purta vestminte create de un designer din Satu Mare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vesmintele pe care Papa Francisc le va purta in timpul slubei de la Sumuleu Ciuc sunt creeate si brodate manual, de un designer din Stau Mare. Doamna Cristina Sabau s-a ocupat indeaproape de hainele suveranului pontif, cusute cu fir aurit.

De la prima pana la ultima cusatura, totul este facut de doamna Cristina dupa ideile sale, fara vreo interdictie sau cerinta venita din partea suveranului pontif.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

In ceea ce privinta masurilor, designerul le-a apreciat dupa ce a analizat cu atentie sute de fotografii ale papei.

Realizarea vesmintelor a durat aproximativ o luna de zile, iar astazi vor fi trimise spre Sumuleu Ciuc, unde vor ramane pana la venirea Sanctitatii Sale.

In functie de ce va decide Papa Francisc, dupa eveniment, hainele sfinte fie vor ramane expuse la biserica din Sumuleu Ciuc, fie vor fi duse la Vatican.

Papa Francisc isi va incepe calatoria apostolica in Romania pe 31 mai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI