Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Păpușile croșetate, jucării prietenoase cu mediul, căutate de părinți

Păpușile crosetate sunt la mare căutare printre părintii dornici să le ofere copiilor jucării prietenoase cu mediul.O tânără din Timișoara se bucură de succes

Iulian Ciurea,

Moda jucăriilor croșetate, o afacere profitabilă [Sursa foto: Arhivă personală]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Veronica Tugui are o rabdare de fier si o indemanare de nota 10. A inceput sa creeze tot felul de jucarii crosetate pentru copii in urma cu patru ani, pe vreamea cand era insarcinata iar succesul nu a intarziat sa apara. Noi am gasit-o cand lucra de zor la un iepuras.

„Acest iepuraș are 30 de cm, îl lucrez cu o croșetă cu un numar jumate mai ca decat cere firul, tocmai pentru ca el este elastic”, spune creatoarea.

La o astfel de figurina, Veronica lucreaza trei ore, insa sunt altele care necesita mult mai mult timp- șase ore doar la capul păpușii.

Jucării bio- păpuși croșetate manual

Masha este una dintre cele mai cautate papusi mai ales ca micutii ii urmaresc aventurile din desenele animate.

„Am facut-o dupa preferintele clientului. A fost cea mai elaborată păpușă și încă este cea mai căutată păpușă, lucrez enorm de mult la ea. Are o inaltime de 35 de centimetri”, spune Veronica Tugui.

Mai exact patru zile ii ia Veronicai pentru a o realiza pe Masha, ins aefortul sau merita, deoarece copii sunt incantati.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O alta papusa cu care Veronica se mandreste este un bebelus.

O alta papusa are o intreaga garderoba.

„Avem fustita care e detasabila, bluzita, se pot scoate și se pot confeciona un alt rând de hăinuțe”, explică creatoarea.

O astfel de jucarie costa de la 50 de lei si poate ajunge la sute de lei in functie de marime si complexitate.

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI