Singurul tanc ce a participat la parada militară de astăzi este un T-34, ce a fost folosit de ruşi în cel de-al Doilea Război Mondial. De teama unor noi atacuri, după cel cu drone de acum o săptămână de la Kremlin, organizatorii nu au publicat niciun desfăşurător al paradei. Singurul lucru cert a fost prezenţa lui Putin în Piaţa Roşie, însoţit de câţiva dintre şefii de stat ai fostelor ţări sovietice.

La doar câteva ore de când ruşii au trimis o nouă ploaie de rachete în Ucraina, Putin a vorbit despre pace.

Parada militară din Rusia: s-a defilat cu un singur tanc, fără Aviația Militară

Putin şi-a felicitat şi soldaţii care luptă acum în Ucraina, unii dintre ei fiind prezenţi în Piaţa Roşie, conform autorităţilor ruse. Pe lângă tancul folosit de armata lui Stalin, armata rusă a mai defilat cu câteva sisteme de rachete S-400, rachete balistice şi câteva vehicule militare. Aviaţia nu a participat la paradă.
Totul a durat aproximativ 20 de minute. Deşi ruşii obişnuiau să organizeze parade în marile oraşe ale ţării, în prezent, acestea au avut loc în doar câteva locaţii. Printre ele, Vladikavkaz. Un incident neplăcut a tulburat însă buna desfăşurare a defilării. Un soldat a căzut din picioare imediat după ce colegii săi au tras câteva salve în aer.

Citește și: Rusia a lansat 15 rachete spre Kiev, în ziua în care șefa Comisiei Europene se află în capitala Ucrainei

Citește și: VIDEO. O femeie din Rusia a plătit un asasin profesionist ca să-i elimine cei 3 copii

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Ce semnificație are ziua de 9 mai pentru Rusia. Această zi este cunoscută sub numele de Ziua Victoriei

Kim Jong-un, scrisoare către Putin. Este convins de victoria rușilor

De Ziua Victoriei, Putin a primit o scrisoare din partea liderului nord-coreean, Kim Jong-un, care s-a arătat sigur că Rusia va învinge în războiul cu forţele ostile.
În tot acest timp, la Kiev, pentru prima dată în istorie, ucrainenii au sărbătorit Ziua Europei, la fel ca toate statele Uniunii Europene. Preşedinta Comisiei Europene s-a întâlnit cu Volodimir Zelenski.

Citește și: Ministerul Sănătății din Rusia vrea să interzică vânzarea de alcool între 8 seara și 11 dimineața

Citește și: Vladimir Putin, un nou atac la "agresiunea Occidentului"

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Ursula von der Leyen spune că Rusia a înregistrat un eşec dramatic în Ucraina. Deşi este în război, Ucraina a obţinut în urmă cu aproape un an statutul de candidat la integrarea în Uniunea Europeană.

Citește și: VIDEO- Rusia atacă Ucraina din nou! Cel puțin 9 morți, printre care și un copil de 2 ani


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si