"Un paradis al vacanțelor latino-americane s-a transformat în scrum. Peste 110 oameni au murit în incendii devastatoare care au mistuit Chile. Cei care au reușit să se salveze, au trebuit să treacă prin fpc. În urma lor, casele și mașinile s-au transformat în scrum. Este cea mai mare tragedie care a cuprins țara din 2010 încoace. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional", a transmis Cristian Sabbagh.

Paradis turistic mistuit de incendii

Ceea ce a început ca un incendiu de vegetație s-a transformat într-o mare de foc, răspândită de vântul în rafale. Pompierii au avut de stins 40 de incendii izbucnite în acelasi timp aproape. Sunt cartiere întregi cu locuințe și mașini carbonizate. În Quilpué, o localitate aflată la 90 km nord-vest de Santiago de Chile, mii de familii au fost blocate cu orele în haosul evacuării forțate.

Valparaiso, unul dintre paradisele turistice ale lumii, s-a transformat în scrum.

Mărturiile salvatorilor sunt dramatice.

"Numai în acest sector am găsit între 12 și 14 cadavre, printre care copii, adulți, femei. Am văzut morți în stradă și nimeni nu-i poate recunoaște", a declarat un pompier.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Cei mai mulți morți, 112 într-un bilanț provizoriu, au fost identificați la periferia oraşului Viña del Mar, o stațiune foarte căutată de turiștii de pretutindeni. Sute de persoane sunt date dispărute încă.

Este cea mai mare tragedie pentru Chile din 2010 încoace.

Citește și: VIDEO- O ieșire la restaurant s-a transformat într-o operațiune de supraviețuire, dintr-un incendiu. Salvatorii au fost angajații restaurantului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: