„Sunteți iubitori de animale, dar nu puteți să îi aveți în casă din diverse motive? Aproape de București s-a deschis o locație care bucură pe oricine. Năzdrăvani și plini de energie, zeci de cățeluși din rasa Golden Retriever îi ajută pe copii să scape de fobia de animale”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Paradisul cățeilor, terapie pentru oameni

O armată de Golden Retrieveri vine în întâmpinarea vizitatorilor acestui loc aflat la câțiva kilometri de București.

Patrupezii prietenoși sunt recunoscuți pentru puterea lor de a reduce anxietatea și a induce o stare de bine.
Locația le oferă oportunitatea copiilor, dar și adulților, să se bucure în aer liber de momente de neuitat. De cealaltă parte, patrupezii năzdrăvani și plini de energie se bucură din plin de fiecare prezenta a oamenilor. 

Citește și: VIDEO- Începe haosul înscrierilor la școală pentru învățământul primar. Cum trebuie să arate dosarul depus de părinți?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei care au fost aici spun că o astfel de experiență este o adevărată terapie pentru suflet. Locul a atras rapid atenția utilizatorilor de social media, inclusiv a turiștilor străini.


Proprietarii au văzut conceptul în străinătate și s-au gândit că va prinde bine și la noi în țară. Au optat pentru animale din rasa Golden Retriever pentru că sunt prietenoase și ușor de dresat.
Locația este deschisă și în weekend, însă cei care vor să vină aici trebuie să știe că au nevoie de programare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si