„Caz halucinant la Arad! O femeie a fost arestată după ce a incendiat casele vecinilor... din plăcere! Tânăra piromană, care este și iubita unui pompier, le-a declarat polițiștilor că a dat foc gospodăriilor pentru că a vrut să privească cum sunt stinse flăcările”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

A dat foc la casele vecinilor ca să privească flăcările cum sunt stinse

Femeia de 37 de ani a instaurat panică în orașul Sebiș din județul Arad, după ce din luna iulie și până acum, a incendiat cinci gospodării. Acestui bărbat, tânăra i-a dat foc în curte, unde erau depozitate mai multe materiale inflamabile.
„Și a venit pe acoperiș focul, în 10 minute a fost până aici. Probabil că a venit prin grădina ei, gardul nu a fost pus și o fi trecut și a dat foc”, a explicat Vasile Doncea, proprietarul unei case incendiate de femeie.
Iar femeia nu s-a oprit aici. Cu ajutorul unei brichete, aceasta a mai pornit alte două incendii în curtea aceluiași vecin. Norocul pensionarului a fost o vecină, care i-a alertat că acoperișul casei este în flăcări.

Citește și: Cum acționa femeia care a incendiat cinci case în mai puțin de jumătate de an? Făcea totul în miezul zilei: „Voi stați și n-aveți griji și ardeți”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am văzut fum și focul care se ridică deasupra casei.

I-am scos afară, le-am spus să întrerupă curentul”, a mărturisit o vecină de-a inculpatei.

Femeia care a pornit incendiile este chiar iubita unui pompier din oraș. Cei doi au împreună un copil de doi ani, iar bărbatul a participat la stingerea flăcărilor provocate de partenera sa. De teamă că va fi descoperită, piromana a dat foc chiar propriei case. A răspândit apoi un zvon despre cine l-ar fi provocat.
„A văzut pe unul cu cagulă și în seara asta ne dă foc. După o jumătate de oră, o oră, a și fost incendiul”, a spus alt vecin.
În cele din urmă, femeia a fost prinsă de polițiști. În fața oamenilor legii, a recunoscut că a recurs la gesturile extreme pentru că îi plăcea să privească intervențiile pompierilor.
„Este acea tulburare psihică în care ai o problema de control asupra impulsurilor. Impulsul de a da foc, de a folosi obiecte, produce o senzație la nivel sexual”, a explicat Dana Onișor, psiholog.
Potrivit anchetatorilor, iubitul tinerei nu știa de pasiunea ei bolnăvicioasă. Aceasta a fost supusă unei expertize psihiatrice, din care a rezultat că avea discernământul. Cu toate acestea, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile și este cercetată pentru distrugere în formă continuă. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă până la 7 ani de închisoare.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si