Cișmigiul a devenit dormitorul ciorilor de decenii. Între lunile iunie și noiembrie păsările își petrec nopțile în copacii de aici lăsând în urma lor o mizerie de nedescris.

Cei care locuiesc în zonă au învățat și știu programul ciorilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doi bărbați au găsit monede de argint de 2.300 de ani în Botoșani. Niciodată nu a mai fost descoperită în zonă o astfel de comoară- antena3.ro

Citeste si: Sfânta Parascheva 2024. Ce nu e bine să faci în zi de sărbătoare. Superstiții pentru ziua de 14 octombrie- wowbiz.ro

"La șapte dimineața pleacă și la șapte seara vin. Aveam prin prieteni care veneau cu umbrela. Am pus difuzoare, au adus și ulii, degeaba, tot la fel".

Anul trecut în vară primăria a montat în câteva zone din parc megafoane cu sunete care ar fi trebuit să alunge ciorile. Zgomotul speria mai mult oamenii așa că boxele au fost demontate trei zile mai târziu, fiind astfel un eșec în lupta contra ciorilor.

Instituția care se ocupă de îngrijirea parcurilor din București a vrut să angajeze o echipă formată din biologi și ornitologi ca să înțeleagă de ce în perioada iunie noiembrie ciorile stau în Cișmigiu, însă niciun expert nu s-a înscris pentru a le răspunde la această întrebare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si