Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Părinții din Caracal, îngroziți de monstrul Gheorghe Dincă

Romanii le cer iertare fetelor ucise. Am gresit cu totii, poate am tacut cand trebuia sa ne urlam drepturile in strada, poate ca ne-am obisnuit prea tare sa traim in tara lui „merge si asa”. Si in timp ce noi eram orbi, am constatat ca incompetenta a inceput sa ne omoare. Asta spun parintii din Caracal, ingroziti de gandul ca au trait la doi pasi de monstrul cu chip de om.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doua destine frante, parinti demolati de durere si o tara care de acum inainte nu va mai fi la fel. O tara care tremura de teama din cauza unui monstru, care ne-a aratat cat suntem de singuri si cum statul ne lasa destinele in bataia vantului.

Bărbat: Am doi copii, deci am doua fetite. Cum au stat in fata portii? Ca intram prin acoperis prin geamuri si intram peste ea.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Vorbe inecate in lacrimi, parinti care nu isi mai gasesc linistea in propria casa si tresar cand copii le pleaca de langa ei. Alexandra era un copil frumos, cu un viitor atat de luminos. Visa, spera si se bucura de viata ca nimeni altcineva.

De dorul ei prietenii au postat ultimele amintiri cu tanara, al carei destin a fost curmat atat de tragic.

Aceasi oameni cu care s-a bucurat, au venit aseara sa isi strige durerea in strada!

E strigatul unor tineri care se pun in locul fetelor ucise brutal la Caracal. Cine le garanteaza ca maine nu sunt ei in acceasi situatie?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI