E forfotă mare pe pârtiile din Maramureș. De la mic la mare, cu toții găsesc aici oaza perfectă de relaxare, și nu sunt puțini cei care se bucură de zapada din ultimele zile. La pârtie l-am găsit pe Ionuț, organizatorul unei tabere de iarnă pentru copii. Însoțit de 20 de prichindei, acesta are grijă ca fiecare copil să învețe tainele sporturilor de iarnă în cel mai plăcut mod.

„Sunt copii care, pe care trebuie să îi inițiem, pe care îi luăm de la zero, iar pe ceilalți care deja știu îi ducem pe pârtia mare și îi perfecționăm doar tehnica de schiat”, spun instructorii.

Părinții vor ca micuții lor să învețe să schieze

Andrei și Ianis nu au împlinit încă 10 ani, însă cu toate aceste au dat dovadă ca stapanesc arta schiatului. Pentru ei este o plăcere, iar frigul din termometre nici măcar nu este resimțit de micii schiori:

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

„Aici la Cavnic noi schiem, plugăm, schiem și tot felul.
Îmi place și mie foarte mult și mă bucur că chiar știu așa de bine”, spun micuții.

Copiii sunt supravegheați cu atenție de monitorii de schi, care au grijă ca cei mici să cunoască în primul rând instructajul de bază.

O experienta plina de aventura în tabăra de iarnă îi costă pe părinți 180 de lei, preț care include transportul, o masă caldă, echipamentul, skipass-ul pe o zi dar și monitorul de schi pentru cei mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si