Patrizia și Bianca, cele două tinere care au murit în Italia au fost depuse la o capelă, iar mâine vor fi aduse în România, unde vor fi înmormântate. Părinții fetelor aruncă vina asupra modului în care salvatorii au gestionat situația și speră ca moartea celor două fete să schimbe protocoalele de intervenție. Între timp, pompierii și scafandrii încă încearcă să dea de urma lui Cristian.

Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Părinții tinerilor înghițiți de ape, revoltați pe salvatori

Trupurile neînsuflețite ale Patriziei și Bianca i-au fost depuse la o capelă din Italia, unde familia, prietenii și colegii au venit să-și ia rămas bun. Cu ochii în lacrimi, Mihaela Cormos, mama Patriziei a povestit că nu a avut puterea să urmărească imaginile în care fiica ei era luată de puhoiul de apă în timp ce salvatorii priveau neputincioși. A văzut doar fotografia în care Patrizia, Bianca și Cristian stăteau îmbrățișați în calea morții.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tragedia face acum obiectul unei anchete în Italia. Autoritățile vor să vadă dacă salvatorii au intervenit la timp, însă familiile victimelor acuză faptul că tinerii puteau fi salvați. Mama Patriziei spune că fiica sa ar fi putut scăpa cu viață pentru că știa să înoate, însă nu a făcut o ca să rămână alături de Bianca, pietena ei. Nu doar reacția întârziată a salvatorilor i-a revoltat pe părinți, ci și faptul că oamenii de pe margine filmau în loc să dea o mână de ajutor.

Trupurile neînsuflețite ale fetelor vor ajunge mâine în România, la Târnava Mare, unde vor fi înmormântate. Între timp, pe râu sunt în continuare desfășurate căutări de amploare. Nici după cinci zile de la cumplita tragedie, Cristian, tânărul de douăzeci și cinci de ani care le însoțea pe cele două fete, nu este de găsit.

Citește și: VIDEO Motivul pentru care avocata din Iași l-ar fi lovit în mod intenționat pe motociclist. Victima este terifiată. "Am văzut cum venea cu viteză foarte mare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si