Acuzată că își comandă copii după placul ei, Paris Hilton a acordat un interviu rar în care vorbește despre rolul de mamă pe care îl are acum și cât de mult și-a dorit acest lucru! Vedeta prezintă în premieră și imagini pe care le-a ținut doar pentru ea până acum, a transmis Cristian Sabbagh.

Paris Hilton, imagini în premieră de când a devenit mamă

După imaginile pe care le postează mai nou pe rețelele de socializare ai fi zis că Paris Hilton nu mai este diva de altădată. Nici vorbă de așa ceva!

Acum, vedeta lansează un nou album, mult mai complex, dar și partea a doua a seriei reality „Paris in Love”, în care arată lumii în premieră imagini filmate cu telefonul, din viața ei privată. Iar... un moment cheie este acela în care a devenit mamă pentru prima dată!

Așa a devenit Paris Hilton mamă și prima, și a doua oară: iar vedetei nu ii mai este teamă acum să recunoască faptul că a apelat la mame surogat.

Amândoi copiii, un băiat și o fată, Phoenix si London, i-au fost aduși pe ușa de la maternitate, în timp ce ea aștepta emoționată să îi cunoască. Atât de bine a fost ținută la secret nașterea micuților, că nici familia vedetei nu a știut nimic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: VIDEO: Paris Hilton a devenit din nou mamă. Ce nume a ales vedeta pentru fetița ei

În seria pe care o lansează astăzi, Paris Hilton renunță la orice filtru sau barieră și vorbește deschis despre viața ei, așa cum nu a mai făcut-o niciodată!

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată, dar Paris Hilton împărtășește cu fanii acum, la 42 de ani, și pasiunea ei pentru gătit! Ba chiar și-a lansat o linie de vase și ustensile de gătit.

"Mi-a plăcut dintotdeauna să gătesc! Mama mea este o bucătăreasă desăvârșită, așa că m-a învățat să pregătesc lasagna, paste, orice fel de mâncare. Stau în bucătărie de când mă știu și de aceea am vrut să-mi creez propria linie de gătit. M-am gândit că majoritatea ustensilelor sunt atât de plictisitoare. Am vrut să le fac frumoase, roz, să îți înveselească bucătăria și să facă gătitul mai plăcut", a spus Paris Hilton.

Paris recunoaște că soțul ei, Carter Reum, este încântat de preparatele pe care i le face ori de câte ori are timp să intre în bucătărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: