În imaginile care s-au viralizat pe rețelele de socializare se văd membri ai echipajului navei implicați într-o confruntare cu bărbatul care încearcă să se îmbarce. Scandalul are loc în Portul Pireu, pe un feribot care urma să plece spre Creta.

Aruncat de pe feribot și găsit mort, după ce a încercat să ajungă acasă

Doi dintre angajați îl debarcă cu forța urmează un evident schimb de replici dure apoi, omul este împins de pe pasarelă și cade în mare între rampa de mașini și debarcader.

Ulterior, victima a fost găsită fără viață. Cel agresat este un grec de 36 de ani care dorea să ajungă acasă. Omul avea bilet valid pentru călătoria sa. Motivul scandalului încheiat cu o dramă rămâne deocamdată un mister. Patru angajați ai feribotului printre care căpitanul, primul ofițer, comandantul și ofițerul de punte au fost acuzați de omor din culpă. Compania care deține feribotul a anunțat că va coopera pe deplin cu poliția care investighează cazul.

Citește și: VIDEO- Inundațiile din Grecia, dezastru colosal. 100 de turiști români, salvați cu feribotul

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si