Două sute de persoane adulți și copii au așteptat pe jos cu bagajele întinse pe pista aeroportului din Oradea. Vacanța unui bărbat cu probleme cardiace s-a terminat chiar înainte să înceapă după ce acestuia i s-a făcut rău în timp ce aștepta decolarea aeronavei.

Lăsați să aștepte cu orele pe pista aeroportului

Și nu este singurul pasager care a acuzat stări de rău.

După o întârziere de 3 ore în care oamenii au fost ținuți în aeroport fără explicații, aceștia au fost îmbarcați în aeronava care nu a pornit de pe loc din cauza greutății bagajelor.

Citește și: VIDEO- Cel mai așteptat show aviatic în București. Peste 100 de avioane vor brăzda văzduhul

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

După mai multe zeci de minute de așteptare, pasagerilor li s-a oferit o nouă explicație halucinantă pentru care avionul nu poate decola: căldura excesivă.

Între timp, pasagerilor li s-a cerut să aștepte din nou în terminalul fără aer condiționat după ce echipajul a intrat în pauză.

Oamenii se plâng că pe lângă orele de întârziere și căldura pe care au îndurat-o nu li s-a oferit nici măcar o sticlă cu apă timp de mai multe ore.

În cele din urmă, avionul a decolat de pe aeroportul din Oradea spre Egipt după aproape șapte ore de întârziere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si