Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Pasageri leșinați pe pista aeroportului. Avionul a avut o întârziere de șapte ore

Un avion cu două sute de pasageri la bord care trebuia să plece spre Hurghada a avut o întârziere de aproape șapte ore. Pasagerii au fost ținuți fără apă sau aer condiționat, iar multora li s-a făcut rău chiar pe pistă. Explicațiile oferite pentru întârzierea avionului au fost halucinante. De la căldura excesivă, până la greutatea prea mare a pasagerilor. Urmăriți un material în exclusivitate.

Redactia Stirile Kanal D,

Pasageri leșinați pe pista aeroportului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două sute de persoane adulți și copii au așteptat pe jos cu bagajele întinse pe pista aeroportului din Oradea. Vacanța unui bărbat cu probleme cardiace s-a terminat chiar înainte să înceapă după ce acestuia i s-a făcut rău în timp ce aștepta decolarea aeronavei.

Lăsați să aștepte cu orele pe pista aeroportului

Și nu este singurul pasager care a acuzat stări de rău.

După o întârziere de 3 ore în care oamenii au fost ținuți în aeroport fără explicații, aceștia au fost îmbarcați în aeronava care nu a pornit de pe loc din cauza greutății bagajelor.

Citește și: VIDEO- Cel mai așteptat show aviatic în București. Peste 100 de avioane vor brăzda văzduhul

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

După mai multe zeci de minute de așteptare, pasagerilor li s-a oferit o nouă explicație halucinantă pentru care avionul nu poate decola: căldura excesivă.

Între timp, pasagerilor li s-a cerut să aștepte din nou în terminalul fără aer condiționat după ce echipajul a intrat în pauză.

Oamenii se plâng că pe lângă orele de întârziere și căldura pe care au îndurat-o nu li s-a oferit nici măcar o sticlă cu apă timp de mai multe ore. În cele din urmă, avionul a decolat de pe aeroportul din Oradea spre Egipt după aproape șapte ore de întârziere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI