„Ce se întâmplă acum cu pasagerii din Polonia, obligați sa petreacă o noapte pe teritoriul României, știe colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Îmbarcați spre Egipt după alerta cu bomba

„Am să încep prin a confirma faptul că într-adevăr ei și-au petrecut noaptea în Timișoara, au fost cazați la mai multe hoteluri. Vorbim de o sută douăzeci și șapte de pasageri și șapte membri ai echipajului de la bord.

În aceste clipe să știți că ei deja au ajuns în terminalul de plecări de aici din aeroportul Traian Vuia din Timișoara. Urmează să își facă procedurile specifice și mai apoi se pot urca în aeronavă. Așadar, dimineața a venit pentru acești pașa pasageri care aseară au trecut prin emoții cu o veste bună și anume că își pot continua călătoria și vor ajunge astăzi în Hurghada, în Egipt, unde, de fapt și plecaseră aseară. Avionul va decola de pe aeroportul din Timișoara la ora paisprezece treizeci. Am discutat puțin mai devreme cu câțiva dintre acest pasageri. Ne spuneau că aseară nu au avut habar ce se întâmplă. Abia de la televizor au aflat și ei surse spun că de vină pentru întreaga desfășurare de forță ar fi chiar un polonez. Acesta ar fi pierdut cursa și a decis să sune să spună faptul că la bord este o bombă.
A sperat că avionul se va întoarce pe aeroportul din Polonia și așa se va urca și el. În aeronavă nu s-a întâmplat asta și după cum bine ați văzut deja, a fost activat planul roșu, aici pe aeroportul din Timișoara. Și aeronava a venit aici, dar, din fericire, totul s-a terminat cu bine. A fost vorba de o alarmă falsă și vă spuneam, oamenii vor ajunge la destinația din Egipt”
,
a transmis Iulia Dumitrașcu.

Citește și: VIDEO- Alertă cu bombă într-un avion românesc! Aeronava a aterizat de urgență în Timișoara

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si