Cu mare fast a fost inaugurat pasajul Ghica din București, lung de 216 metri și la care s-a lucrat mai bine de cinci ani. Cu alte cuvinte, Primăria a construit un metru de pasaj în opt zile. Lucrările începute în 2019 au fost blocate în anul pandemiei, deoarece municipalitatea nu mai avea bani. Șoferii au putut circula în sfârșit pe acolo, pe unde trebuiau să o facă de trei ani.

Pasajul Doamna Ghica, în sfârșit inaugurat

Nu la fel de mulțumiți sunt locuitorii din zonă.

Sub pasaj a fost amenajată și o parcare momentan gratuită. Valoarea investiției se ridică la peste 130 de milioane de lei. Primăria Generală a făcut chetă împreună cu primăria Sectorului 2 ca să își poată permite finalizarea construcției.

Citește și: VIDEO- Pasajul rutier de la Doamna Ghica s-a deschis. Lucrările au început în 2019 și aveau termen de finalizare 2020

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Deși lucrările au întârziat ani buni există și o premieră pentru Capitală.

„Este primul și singurul pasaj din București care este supravegheat în timp real, toate mișcările lui dinamice. Am făcut un acord împreună cu Facultatea de Construcții”.

Aici va fi construită și o linie de tramvai, drept urmare pasajul se va închide iar peste câțiva ani pentru aceste lucrări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si