Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pasiunile sunt adevărate terapii. Psihoterapeut: „Sunt eliberate emoțiile negative”

Trăim într-o lume în care aspectul fizic contează şi ne luptăm să arătăm cât mai bine. Dar uităm să ne îngrijim mintea. Specialiştii spun că fiecare ar trebui să ne punem în practică pasiunile. Hobby-uri precum muzica, jocurile video sau învăţarea unor limbi străine nu fac altceva decît să elibereze oboseala şi stresul şi să stârnească inteligenţa. La orice vîrstă!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

De profesie psihoterapeut, Ramona a fost vrajita dintotdeauna de muzica. Si-a dorit enorm sa invete tainele pianului, dar abia la 38 de ani si-a facut curaj si-n urma cu o luna a inceput cursurile la o scoala privata din Bucuresti.

Ramona Oancea: Sunt eliberate emotiile negative. Sunt antrenate intens perseverenta, vointa, rabdarea.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Studiile arata ca o astfel de activitate in timpul liber provoaca stari de fericire, revigoreaza creierul si ne pot elibera de griji. La orice varsta!

Un alt hobby care vindeca mintea e meditatia. Prin yoga- de pilda- putem recapata incredere- sa devenim mai puternici si mai convingatori.

Si invatarea limbilor straine poate sa fie terapie pentru creier!

Adriana Buda, psihoterapeut: Cumva ne curatam mintea de lucrurile care ne obosesc foarte mult. Sunt foarte multi oameni care au retineri. E foarte important sa avem activitate intelectuala si sa facem cat mai multe lucruri care ne fac placere.

Psihoterapeuti spun ca exista o legatura puternica intre o minte sanatoasa si un corp sanatos, asa ca ne indeamna pe toti sa dam frau liber pasiunilor, sa le punem in practica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI