„Așa-numitul pastor din județul Arad acuzat că și-a supus copiii l a abuzuri groaznice vreme de 15 ani își înființase propria biserică în casa groazei. Pretindea că e capabil de minuni și căuta credincioși în bisericile din zonă dar și prin intermediul predicilor online. La fel de grav, comunitatea a închis ochii la drama celor 10 copii care nu aveau voie să meargă la școală. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Și-a înființat propria biserică în casa unde ți-a abuzat fiicele timp de 15 ani

Individul de 48 de ani se considera pastor neoprotestant. De fapt, își formase propria biserică în locuința groazei din județul Arad. Acolo, trei dintre fiicele sale ar fi fost abuzate din 2007 până în 2023, spun procurorii.
„Era invitat de multe ori la anumite biserici și se credea mare pastor”, a spus fratele victimelor.
Avea 10 copii, dar aceștia nu aveau voie să meargă la școală. Una dintre fetele abuzate a povestit că a avut o întrerupere de sarcină la 14 ani. Alta ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Victimele erau bătute și amenințate, mai spun anchetatorii. Chiar și așa, comunitatea a închis ochii.

Citește și: VIDEO- Caz șocant în Arad! Un pastor este acuzat că ar fi profitat de propriile sale fiice timp de 15 ani. „N-am știut. N-am bănuit nimic”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„El pretindea și ne-a spus că el e și Dumnezeu.

Mi-a spus de foarte multe ori că el e Dumnezeu. Mai demult așa spunea, că vindeca oameni și că îi făcea să primească Duhul Sfânt”, a mai mărturisit fratele victimelor.
Ar fi încercat să se înscrie și în alte biserici protestante, dar a fost refuzat.
Individul e arestat preventiv pentru 30 de zile și până acum nu a contestat decizia magistraților.
„Un om sănătos la cap, fără nici un fel de tulburare nu își poate supune copiii la nicio formă de abuz. Nu ai cum să îți iubești copiii făcându-le rău. Au nevoie de ajutor specializat, de psiholog, de ședințe multe de dezvoltare personală și de psihoterapie ca să poată gestiona ce li s-a întâmplat”, a explicat Elena Stambuli, psiholog.
În caz de urgență, apelați numărul Telverde 0800.500.333, destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: