,,Visa la o aventură erotică, dar a sfârșit jefuită. Este pățania unei tinere din București, care s-a trezit furată de un bărbat cunoscut pe o aplicație de dating. Cum s-a ajuns la acestă situație ne spune colega mea, Oana Guran'', a transmis Christian Sabbagh.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: VIDEO- Caută dragostea cu pancarta. Trendul ia cu asalt rețelele sociale

Jefuită de „iubitul” cunoscut pe Badoo

,,Tânăra de 28 de ani l-a cunoscut pe bărbatul cu 4 ani mai mare pe aplicația Badoo. După ce au vorbit o perioadă, cei doi și-au dat întâlnire acasă la femeie, într-un apartament din sectorul 3. Acolo, individul i-a propus un joc intim în care trebuia să o lege la ochi și la mâini, iar tânăra a acceptat.

Numai că în loc să-i îndeplinească fantezia, bărbatul i-a furat bijuteriile, banii, cardurile bancare, dar și telefonul mobil. Când și-a dat seama că a fost amăgită, tânăra a anunțat poliția.

Bărbatul a fost prins și dus la audieri, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Oamenii legii au recuperat și prejudiciul în valoare de 5 mii de lei'', a transmis Oana Guran, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: