„O comună din Cluj dă lecții marilor orașe, după ce a inaugurat primul patinoar modern din județ, care funcționează indiferent de anotimp. Investiția a fost uriașă, însă merită, spun edilii. Cei mai încântați de noua atracție sunt copiii, mai ales că intrarea este gratuită”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Patinoarul modern din comuna Sâncraiu din Cluj, atracția localnicilor

Patinoarul amenajat în comuna Sâncraiu are o suprafață generoasă și toate utilitățile pentru a funcționa, indiferent de vreme. Pentru că este acoperit, iar terenul de patinaj este sintetic, poate fi folosit

și când plouă, dar și în zilele toride de vară.
Bucuroși de investiție sunt și părinții, mai ales că mulți vin din localitățile învecinate și își aduc copiii special ca să patineze.
„Eu zic că este o comoară mare. În copilăria noastră nu exista așa ceva”, a spus un părinte.

Citește și: VIDEO- Crăciunul bate la ușă. Gazdele fac ultimele pregătiri în așteptarea turiștilor

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Proiectul a fost realizat cu o investiție de 700.000 de euro, din care 200.000 din fonduri europene. Patinoarul va fi dat în folosință după obținerea autorizațiilor necesare de funcționare de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.
„S-au realizat vestiare, sală tehnică și toaletă.

Cu siguranță va deservi micro-regiune și turiștii care ne vizitează. Scopul este să scoatem copiii din fața calculatoarelor”, a explicat Andrei Poka, primarul comunei Sâncraiu.
Aceasta nu este prima investiție prin care comuna Sâncraiu rivalizează cu marile orașe. În urmă cu doi ani, aici a fost inaugurat un bazin semi-olimpic, primul construit într-o localitate din mediul rural. Proiectul a costat 750.000 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: