Se anunță o gală eliminatorie tensionată. Patrick primește votul din partea fetelor, iar Robert și Giuly nu se pot controla și izbucnesc în lacrimi.

Tensiuni în gală: Patrick propus spre eliminare, Robert și Giuly în lacrimi

Se anunță o gală tensioantă precum a fost întreaga săptămână. Fiecare zi a adus conflicte, iar acestea continuă în gală. După ce pe parcursul săptămânii a lansat acuzații către Patrick și Bianca, în gală, este rândul lui să fie acuzat.

Rebecca îl acuză pe Robert că a încălcat, la rândul lui, regulamentul emisiunii și că nu este corect cum se comportă.

Rebecca: Robert, dacă tu ești un om așa de corect, tu chiar nu vorbești cu Giuly în afară, nu?

Robert: Este vorba de...

Rebecca: Nu te-ai înâlnit cu ea în afară niciodată? Nu ai încălcat niciodată regulamentul?

Robert: Nu!

Rebecca nu mai rezistă și începe să plângă, mărturisind că nu i se pare corect ce se întâmplă. Concurenta a spus că ar trebui ca oamenii ca ea, care spun adevărul, să fie apreciați, nu judecați.

Andreea Mantea: Ce s-a întâmplat Rebecca?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Rebecca:... Nu e corect, doamna Andreea. Pentru că întotdeauna, oamenii care au curajul să spună adevărul în față sunt considerați oamenii răi, dar eu măcar eu am curaj să spun părerea mea și mie niciodată nu mi-a fost frică de Robert.

Citește și: VIDEO "Plec acasă. Patrick cu Bianca au avut și au relație" Robert răbufnește și face acuzații grave despre venirea noii concurente. Este scandal de proporții în "Casa Iubirii": "Îi e frică"

Giuly și Robert

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea îi surprinde apoi cu anunțul că va fi o gală eliminatorie. Urmează clipe tensionate pentru concurenți, iar Robert și Giuly izbucnesc în lacrimi după săptămâna plină pe care au avut-o. Au fost niște zile încărcate, cu furie și scandal în casă, după ce Robert i-a acuzat pe Patrick și Bianca că ar forma un cuplu și a ajuns să ceară eliminarea pentru el și pentru Giuly, iubita sa.

Giuly: Nu mă simt bine.

Patrick ajunge în față, propus spre eliminare. Concurentul se pare că primește majoritatea voturilor din partea fetelor.

Bianca și Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Patrick poate părăsi în această seară Casa Iubirii!

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bianca: Mi-ar părea rău să plece la o săptămână după ce am plecat eu, dar dacă așa trebuie să fie, așa o să fie.

Pentru a afla ce se întâmplă în gală, urmărește Casa Iubirii, la Kanal D.

Citește și: VIDEO "Ne iubim, dar nu se poate mai mult" Sebatian tună și fulgeră după ce Gagea i-a chemat iubita în camera roșie. Roberta ajunge la o concluzie surprinzătoare și un nou conflict stă pe cale să izbucnească: "Pui paie pe foc"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si