O nouă zi în „Casa Iubirii” a început cu o decizie neașteptată pentru Patrick. Chiar atunci când credea și simțea că este mai apropiat de Alexandra, tânărul a avut parte de un adevărat șoc.

Citește și: VIDEO „Nu mă așteptam, exagerezi!” Tensiuni la cote maxime între Bogdan și Denisa. Toți concurenții îl pun acum pe el la zid. Ce a făcut?

patrick casa iubirii, julia casa iubirii, alexandra casa iubirii

Patrick dă înapoi! Nu mai este interesat de Alexandra: „Poate se supără”

Patrick și Julia au mers împreună la o cameră roșie. În timp ce Julia i-a povestit tânărului că este extrem de pretențioasă, acesta fiind și motivul principal pentru care nu reușește să aibă o nouă relație, chiar dacă au trecut ani întregi de când cea veche s-a încheiat, Patrick a avut noutăți de împărtășit. Mai exact, noutăți legate de Alexandra.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Chiar dacă până de curând Patrick spera să se apropie mai mult de brunetă, după ce a văzut scena dintre ea și Gagea este convins că vrea să se dea la o parte din viața tinerei. A mărturisit că nu mai este interesat de ea.

patrick casa iubirii, julia casa iubirii, alexandra casa iubirii

Patrick: „Eu nu vreau să dau în ea, dar mi s-a părut ciudat să zici că ai o conexiune cu un om și după îl iei pe Gagea și îi iei strugurele din gură.

În fața mea! Mă uitam cu Robi la ea. Mi se pare o atitudine nepotrivită pentru gusturile mele, așa că eu sunt retras de tot.”
Julia: „Poate se supără. Ea știe că te-ai retras?”
Patrick: „Nu știu. Cred că din comportamentul meu a sesizat treaba asta. Mai mult mă macină arsura de pe spate decât dacă s-a supărat ea.”

Citește și: VIDEO „Vreau să fiu lăsat în pace!” Rebecca și Antoni, scandal de proporții la „Casa Iubirii”! Tânăra are multe lucruri de reproșat: „Mă țin ca un câine după tine”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si