Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Patrick s-a săturat de Alexandra! Gestul care l-a făcut să renunțe la bruneta de la „Casa Iubirii”: „Mi se pare o atitudine nepotrivită”

După ce a văzut ce s-a întâmplat între Alexandra și Gagea, Patrick a luat o decizie cu privire la brunetă.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O nouă zi în „Casa Iubirii” a început cu o decizie neașteptată pentru Patrick. Chiar atunci când credea și simțea că este mai apropiat de Alexandra, tânărul a avut parte de un adevărat șoc.

Citește și: VIDEO „Nu mă așteptam, exagerezi!” Tensiuni la cote maxime între Bogdan și Denisa. Toți concurenții îl pun acum pe el la zid. Ce a făcut?

[Sursa foto: Captură YouTube]

Patrick dă înapoi! Nu mai este interesat de Alexandra: „Poate se supără”

Patrick și Julia au mers împreună la o cameră roșie. În timp ce Julia i-a povestit tânărului că este extrem de pretențioasă, acesta fiind și motivul principal pentru care nu reușește să aibă o nouă relație, chiar dacă au trecut ani întregi de când cea veche s-a încheiat, Patrick a avut noutăți de împărtășit.

Mai exact, noutăți legate de Alexandra.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar dacă până de curând Patrick spera să se apropie mai mult de brunetă, după ce a văzut scena dintre ea și Gagea este convins că vrea să se dea la o parte din viața tinerei. A mărturisit că nu mai este interesat de ea.

[Sursa foto: Captură YouTube]

Patrick: „Eu nu vreau să dau în ea, dar mi s-a părut ciudat să zici că ai o conexiune cu un om și după îl iei pe Gagea și îi iei strugurele din gură.

În fața mea! Mă uitam cu Robi la ea. Mi se pare o atitudine nepotrivită pentru gusturile mele, așa că eu sunt retras de tot.”
Julia: „Poate se supără. Ea știe că te-ai retras?”
Patrick: „Nu știu. Cred că din comportamentul meu a sesizat treaba asta. Mai mult mă macină arsura de pe spate decât dacă s-a supărat ea.”

Citește și: VIDEO „Vreau să fiu lăsat în pace!” Rebecca și Antoni, scandal de proporții la „Casa Iubirii”! Tânăra are multe lucruri de reproșat: „Mă țin ca un câine după tine”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI