„Patrizia și Bianca, cele două tinere care au murit în Italia după ce au fost luate de torenți, au fost aduse acasă, în România. Vă avertizez că urmează detalii cu un puternic impact emoțional. Sicriele albe cu trupurile neînsuflețite ale celor două fete au ajuns în comuna Târna Mare, din județul Satu Mare, pentru funerarii. Acestea au plecat miercuri seară din Ialia cu mașina și au fost întâmpinate azi-dimineață în România de familiile îndurerate.

Rudele, prietenii, dar și zeci de oameni din comunitate au venit pentru a-și lua rămas bun de la tinere, iar sâmbătă, cele două vor fi înmormântate în rochii de mireasă.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Vă reamintim, Patrizia și Bianca, alături de Cristian, prietenul uneia dintre fete, și-au pierdut viața după ce au fost surprinși de o viitură în timp ce se plimbau pe malul râului Natisone din Italia. Deși au sunat de patru ori la numărul de urgențe, salvatorii au ajuns prea târziu pentru a-i mai scăpa din furia apelor. Părinții fetelor aruncă vina asupra modului în care aceștia au acționat și speră ca tragedia să schimbe protocoalele de intervenție.

Până în acest moment, trupul lui Cristian nu a fost găsit”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO Părinții tinerilor înghițiți de ape în Italia, revoltați pe salvatori. Trupurile neînsuflețite ale Biancăi și ale Patriziei vor ajunge mâine în România, în timp ce Cristian este de negăsit

Citește și: VIDEO Tinerii români care au pierit în viiturile din Italia puteau fi salvați! Ce au declarat autoritățile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si