Vlad Petrișor, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații.

Controversele exploziilor de la Crevedia. Mai multe amenzi au fost date

„În anul 2011 a obținut stația GPL autorizație de funcționare din partea celor de la ISU Dâmbovița și tocmai în anul 2020 a fost primită o sesizare, motiv pentru care pompierii au mers și au făcut un control surpriză acolo.

Au fost descoperite atunci mai multe probleme. În primul rând a fost reamplasată unitatea GPL, motiv pentru care a fost retrasă autorizația de funcționare. Tot în cadrul acelui control a fost descoperit faptul că se utiliza o pompă neomologată iar angajații vindeau GPL mașinilor personale. Din aceste motive ISU Dâmbovița a amendat stația GPL cu 10 mii de lei. După două luni a urmat un nou control însă patronilor pare că nu le-a păsat de amenzile autorităților pentru că și-au continuat activitatea. Pompierii au mers din nou în control și au constatat că nu se schimbase nimic, au aplicat o amendă de 30 de mii de lei și în plus încă o amendă de 10 mii de lei, din nou, pentru un sistem neomologat care era folosit de angajații de acolo și pentru scăpările de gaz. A fost atunci decisă închiderea punctului GPL, iar în octombrie anul trecut, pompierii au mers din nou în control și au constatat că activitatea era suspendată.
Însă, cel mai probabil era suspendată doar de ochii celor care verificau pentru că patronii de acolo și-au continuat activitatea și au vândut GPL. Acum, după exploziile care au ras de pe fața pământului mai multe case și au luat vieți, patronii vor să facă pace cu cei pe care i-au pus în pericol. Au anunțat că mâine se vor întâlni la primărie cu cei care au avut de suferit în urma exploziilor și vor fi despăgubiți în totalitate”
,
a transmis Vlad Petrișor, reporter Kanal D.

Citește și: VIDEO-Pericolul de explozie la o stație GPL din Sectorul 3 București, neutralizat. Stația a fost închisă în urmă cu trei zile

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si