Patru bombe au explodat la o conferință religioasă a sectei "Martorii lui Iehova" din Kerala, India, numărul victimelor fiind în creștere.

Citește și: Război Israel- Hamas, ziua 23. Au fost restabilite comunicațiile în Fâșia Gaza. Președintele Iranului, avertisment de ultimă oră

Potrivit primelor informații, o femeie a fost ucisă și 36 de persoane au fost rănite grav, după ce o serie de explozii au zguduit centrul de conferință, potrivit presei din India .  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Prima explozie a avut loc în mijlocul sălii și a fost urmată de alte două bombe de fiecare parte a încăperii. Martorii oculari spun că au fost peste 2.000 de persoane în centrul de convenții pentru întâlnirea de rugăciune.

Atentat terorist la o conferință creștină, în India

Poliția a spus că explozia a avut loc la ora locală 9:30 la Centrul de Convenții Zamra din suburbia Kalamassery, unde se desfășura conferința Martorilor lui Iehova.

Poliția de stat a confirmat că exploziile au fost cauzate de mai multe bombe improvizate, iar decesul victimei a fost cauzat de fluxul exploziei.

Ministrul șef Pinarayi Vijay a declarat că incidentul este unul „nefericit”, dar nu a comentat dacă suspectează un atentat terorist.Ministrul

Industriilor de Stat, P Rajeev, a declarat pentru PTI că locul exploziei a fost izolat, iar poliția, pompierii și salvarea au sosit la fața locului.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si