,,Patru elevi din Galați au fost săltați, în timpul orelor, de procurorii DIICOT, după ce s-au filmat în timp ce întrețineau relații intime cu o colegă. Adolescenții au distribuit filmulețele, ulterior, în școli și pe rețelele sociale. Profesorii au sesizat poliția, iar tinerii sunt cercetați pentru fapte grave. Vă avertizez, sunt imagini și informații care vă pot afecta emoțional!'', a transmis Christian Sabbagh.

Elevi săltați pentru fapte grave

Minorii din imagini sunt doi dintre cei 4 elevi acuzați că au întreținut relații intime cu o colegă. Evenimentul ar fi avut loc în ziua simulării examenului de Bacalaureat, când aceștia erau liberi. S-au întâlnit acasă la unul dintre ei, unde au dat o petrecere stropită cu alcool. Acolo au avut loc și scenele intime cu fata de aceeași vârstă cu ei. Cei 4 elevi au filmat totul, apoi au distribuit imaginile în alte două licee și pe instagram.

Citește și: VIDEO-Individul din Galați care și-a înjunghiat părinții nu va face nicio zi de închisoare! Ce a arătat expertiza medico-legală?

Romeo Zamfir, director colegiu: ,,Dacă este sa-i raportăm la elevii noștri, au o situație medie''.

Andra Ionescu, director colegiu: ,,Tot ceea ce știm este că nu s-a întămplat în școală, am ore și la clasa lor''.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Imaginile s-au viralizat și au fost văzute inclusiv de unii dintre profesori. Aceștia au alertat autoritățile, iar procurorii DIICOT i-au ridicat pe cei 4 tineri din timpul orelor, ca să-i ducă la audieri.

Am încercat să vorbim  cu mama unuia dintre adolescenți, însă aceasta a refuzat să comenteze fapta fiului său.

Cei 4 elevi învață la două licee de prestigiu din Galați. Cei de la inspectoratul școlar nu fac anchetă, momentan, și nici măcar nu știu că elevii au fost săltați în timpul orelor.

Adrian Silvestru, purtător de cuvânt ISJ Galați: ,,Noi nu știm că au fost săltați cu mandate de aducere, știm că au fost invitați ca să dea declarații legate de o anchetă. Nu pot să vă spun câți elevi au fost invitați''.

Citeste si: Cristina Șișcanu, la cumpărături în Italia! Cât a dat vedeta pe o rochie dintr-un magazin de lux: „A avut reducere de 150 de euro.”- kfetele.ro

Citeste si: Ce ar fi făcut, de fapt, iubitul Mariei Diana în timp ce tânăra de 19 era atacată de urs: ”Totul s-a derulat în direct”- radioimpuls.ro

Tinerii sunt acuzați de fapte grave și distribuire de materiale intime, însă, după audieri, au fost lăsați în libertate. Pentru adolescenta implicată, fapta lor va lăsa urme adânci.

Dana Onișor, psiholog:  Va fi dificil pentru ea să se uite în ochii părinților, dar cea care o va judeca multa vreme de acum încolo va fi chiar ea. Îi va fi extrem de dificil să se uite în ochii ei și să se înțeleagă. 

Oamenii legii au confiscat telefoanele celor 4 băieți, iar ancheta urmează să stabilească exact toate detaliile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si