Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un bărbat conducea, joi, un autoturism pe strada Petre Ispirescu din Craiova, iar la un moment dat a virat la dreapta şi nu a acordat prioritate de trecere unei maşini care circula pe Calea Bucureşti.



Pentru a evita impactul, conducătorul celui de-al doilea autoturism a tras de volan şi a intrat pe scuar, accidentând trei persoane care aşteptau tramvaiul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| "Lucifer" din Giurgiu ar fi violat mai multe fete din oraș! Detalii teribile din cazul care a cutremurat România: "S-a inspirat din biblia satanică"

Citeste si: VIDEO| Nepotul bătrânei arse în spital, declarații halucinante! A făcut publice imaginile cu chipul desfigurat al femeii

Citeste si: VIDEO| Soțul Anei Maria, declarații sfâșietoare! Bărbatul susține că medicii i-au spus să o ducă acasă că e lăuză și exagerează

Este vorba de doi bărbaţi, unul de 18 ani şi altul de 64 de ani, şi de o femeie de 64 de ani, toţi trei fiind din Craiova. Cei trei pietoni au fost duşi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri medicale.



La unitatea medicală a ajuns şi şoferul celui de-al doilea autoturism, un tânăr de 21 de ani, din Apele Vii, care a acuzat diverse probleme de sănătate în urma evenimentului rutier.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si