Pompierii militari timișeni au desfășurat seara trecută o intervenție de salvare a unui păun care a rămas blocat între blocuri, într-un tunel îngust, cu o lățime de aproximativ 30 de centimetri.

Păunul a fost predat către Garda de Mediu Timiș

Deoarece accesul către pasăre era imposibil doar de la sol, unul dintre colegi s-a întins cu grijă pe burtă și, folosind o cange din dotare, a împins ușor către păun.

La capătul celălalt al tunelului, la o distanță de aproximativ 6 metri, alți doi pompieri l-au prins cu pricepere pe păun. Cu multă abilitate și atenție, aceștia au reușit într-un final să-l salveze.

Citește și: O căţeluşă şi un pui de câine căzuţi într-un puţ, îngust şi foarte adânc de pe un teren viran, au fost salvați

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

După ce a fost salvat, păunul a fost dus în siguranță la sediul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara și predat către Garda de Mediu Timiș.

”Această intervenție impresionantă demonstrează priceperea și dedicarea de către pompierii timișeni dau dovadă în situații neașteptate, de fiecare dată”, a scris ISU Timiș pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si