În Galați, pe Faleza Dunării, rulotele unde se fac la foc continuu shaorma sau burgeri de toate felurile, adună mereu mușterii la coadă.
Dar nu e musai să fii pe fugă ca să savurezi o pizza, un burger sau shaorma ne spune o doamnă.

Pe căldură, românii preferă fast food-ul

Iar preparatele de tip fast food au luat avânt, mai ales în rândul tinerilor.

Explicațiile sunt pe alocuri bizare...

„Burger mereu îmi place să mănânc, deoarece acum e foarte cald afară și mi se pare că mă răcorește! Nu știu, îmi place foarte mult burgerul. Neapărat eu consum de trei ori pe săptămână, pizza mănânc aproape în fiecare săptămână, trebuie neapărat!”, mărturisește o tânără.

Citește și: VIDEO- Se strâng șezlongurile în stațiunea Mamaia! Chiar dacă încă mai vin turiști, operatorii au început să închidă terasele

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Medicii spun că un astfel de obicei nu este unul sănătos, dar atâta vreme cât satisface poftele, e tot mai întâlnit cât și în zilele toride.

O firmă de curierat spune că în această vară caniculară cel mai des s-a comandat pizza, burgeri și shaorma, iar orașele fruntașe sunt Timișoara, Galați și București. Au observat și bucătarii asta.

În cele trei luni de vară, pe o singură aplicație s-au comandat aproape patru mii de pizza zilnic, adică peste 350 de mii în total. Topul este completat de shaorma, cu peste 327 de mii de produse vândute și de burgeri cu 225 de mii.

A avut trecere și salata recomandată de nutriționiști pe caniculă, dar nu la fel de mare ca produsele de tip fast food. Au fost comandate doar 340 de produse pe zi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si