O plajă cu nisip fin, soare, palmieri, șezlonguri și multă distracție, de asta au avut parte turiștii care au mers astăzi să se relaxeze la lacul Ghioroc.

"Uite, ne simțim ca la mare. Am venit pentru că e vremea atât de bună și am venit cu ei să se joace"

"Litoral mai aproape de casă, litoral mai aproape de casă, și nisipul, nisipul este foarte bun, curat, încercăm să facem castele, turnulețe"

Locul s-a animat încă de dimineață, iar oamenii s-au bucurat de o atmosferă exact ca pe litoral. Această familie a venit de la aproape o sută de kilometri distanță de la Gena, județul Timiș pentru mini vacanță.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

"- Cum e aici?

- Ca pe litoral. E plăcut, e frumos, un fel de o mare, mai mică"

Din loc în loc, turiștii au buticuri de unde pot cumpăra tot felul de articole specifice verii.

"Sărbătorim de Sfântă Mărie cu de toate, cu langoși, cu mici, cu biluțe, cu porumb,cu de toate"

Plaja Ghioroc se află în localitatea cu același nume din județul Arad și a fost amenajată în jurul unui lac de zece hectare.

Intens promovat în mediul online, locul atrage anual peste o sută de mii de oameni printre care și mulți străini.

Cei care vor să stea mai mult aici pe litoralul vestului au posibilitatea să se cazeze la genul acesta de căsuțe. Fiecare are o capacitate de două locuri și este dotată cu tot ce trebuie adică televizor, frigider, chiar și baie proprie. Aici o noapte de cazare costă o sută optzeci de lei.

Intrarea pe plajă este gratuită.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si