Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Pelerinaj uriaș la Sf. Parascheva - 10 ore de așteptare la coadă

Coada care duce spre racla Sfintei Parascheva se lungește de la o oră la alta. Pelerinii așteaptă chiar și 10 ore până să ajungă la moaște. Este un drum lung,  încercat de oboseală, frig și dureri. Dar toate acestea dispar odată ce credincioși ajung la moaștele sfinte. Sunt cele mai aglomerate zile ale pelerinajului, iar la coadă au stat sâmbătă cincizeci de mii de persoane.

Redactia Stirile Kanal D,

Pelerinaj Sf. Parascheva - 10 ore de asteptare la coada [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Opt ore- atât au așteptat la coadă creștini ca să ajungă la moaștele Sfintei Parascheva.

Așteptarea este lungă și deloc ușoară, așa că pelerinii s-au înarmat cu multă răbdare.

Citeste si: Un nou cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”- wowbiz.ro

Citeste si: Cum se trăiește în a șasea "Zonă Albastră" a lumii. Numărul persoanelor care depășesc 100 de ani s-a dublat în zece ani- antena3.ro

Răbdarea nu este suficientă pentru a face față drumului anevoios până la Mitropolie. Cozile s-au întins pe șase kilometri.

Până acum peste o sută douăzeci de mii de credincioși au trecut pe la racla cu moaștele sfinte.

Urmează cele mai aglomerate zile ale pelerinajului în care credincioșii vor sta și câte douăzeci de ore la rând. Racla cu moaștele Sfintei Parascheva va fi mutată apoi în catedrală în dimineața zilei de 15 octombrie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI