Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pensionar din Oradea, cercetat după ce a molestat mai mulți copii

Un pensionar din Oradea este cercetat în spatele gratiilor, după ce ar fi molestat mai mulți copii pe care i-ar fi ademenit la biserică. În loc să meargă să se roage, bătrânul cu gânduri bolnave participa la slujbe ca să-și aleagă victimele - minori nevinovați, cărora le oferea dulciuri și îi scotea la plimbări. Vă avertizăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Pensionarul in varsta de 62 de ani- cu o privire patrunzatoare- este banuit ca a abuzat sexual mai multi copii, pe care i-a ales din biserica penticostala. Sub chipul unui enorias smerit, care se implica in activitatile comunitatii religioase, batranul ii ademenea pe micuti cu dulciuri apoi ii atingea in moduri nepotrivite. Totul a fost descoperit de o ingrijitoare care l-ar fi prins in fapt. Cand i-a cerut explicatii, barbatul i-ar fi spus ca sarutul este...biblic.

"L-am văzut aici de câteva ori, venea după mâncare. Adică biserica îți oferă o mâncare caldă și tu, de fapt, te ocupi cu alte chestii. Vii cu pretextul că ești pensionar, n-ai ce mânca și, de fapt, abuzezi minori."

"E un monstru. Ar trebui ținuți pe veci în închisori"

Citeste si: „Abia putea respira” A condus 20 de km sub șoc anafilactic pentru a-și salva viața. Un bărbat de 80 de ani din Suceava a ajuns în ultima clipă la spital, de unul singur- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Pensionarul era nelipsit duminica de la slujbă. La final, se oferea drept bonă pentru copiii din familii numeroase. Îi ducea la cofetărie, la film și, ulterior, le cumpăra haine și telefoane mobile ca să poată tine legătura cu ei.

Citeste si: Alţi patru adulţi şi trei copii care locuiesc în blocul unde s-a făcut deratizare şi dezinsecţie au rămas în spital. Numărul pacienților a crescut alarmant

Citeste si: În România au început să se ia măsuri pentru oamenii din autobuze certați cu igiena: „Dacă puți, jos cu tine”

Citeste si: Descoperirea făcută de polițiști în cazul persoanelor din Timișoara care au murit după o dezinsecție

Cu gânduri necurate venea pensionarul la biserica. Practic, de aici își racola victimele – copii care proveneau din familii numeroase.

Procurorii au identificat două dintre victime, doi frați, însă barbatul frecventează acest lăcaș de cult din 2012, iar numărul copiilor abuzați ar putea fi mai mare.

Pastorul bisericii penticostale a vorbit, in slujba de ieri, despre acest individ pe care-l considerau cu totii un enorias de buna-credinta.

"Condamnam ferm aceste practici, le consideram ca fiind pacat, fapte grave si cine le savarseste intra sub incidenta legii si tb sa plateasca"

Chiar dacă primele sesizări au fost făcute încă din primăvară, ancheta a decurs greoi. Părinții copiilor au refuzat să colaboreze cu oamenii legii pe motiv că se fac de rușine. Psihologii avertizează că tocmai această rușine si lipsă de comunicare dintre minori și adulți ușurează misiunea unui pedofil de a-și atrage victimele în capcană.

"Aceste persoane care manifestă pedofilie au fost abuzate, la rândul lor, în copilărie."

Pensionarul a fost arestat pentru 30 de zile și este anchetat pentru corupere sexuală și act sexual cu minori în formă continuată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI