Am leșinat, am crezut că și mor! Supărare mare! M-a lăsat fără niciun ban, nici nu am cu ce lua o pâine!

Cele două victime au 80 de ani. La poarta pensionarilor au bătut doi bărbați care le-au oferit un soi de premiu pentru că nu și-au folosit biletele gratuite pe calea ferată. E vorba de metoda împrietenirii, spun polițiștii.

Furt prin metoda împrietenirii

Uite, v-au dat ca să vă dau câte 300 de lei. Un fel de ajutor... N-am consumat biletele de tren care se dau.

De fapt, indivizii de 34 și 46 de ani au urmărit să vadă unde își țin bătrânii economiile.

Când am dat de el, că am văzut că a ieșit din casă, mi-am dat seama că a pus mâna pe bani. Am răcnit... Lasă banii... Dă banii... El pe fugă, la mașină... Am fugit după ei, m-am prins de mașină, ei au pornit mașina și m-a târâit puțin, dacă a pornit...

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A prins de portiera mașinii și ei au băgat viteză

Cei doi au fugit cu 40 de mii de lei, agoniseala de o viață a celor doi bătrâni. Mulțumită semnalmentelor oferite de victime, suspecții au fost prinși rapid.

Polițiștii au depistat 2 bărbați din județul Iași bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, a declarat Cătălina Păduraru, IPJ Bacău.

Polițiștii au recuperat 10 mii de lei până acum. Indivizii au fost arestați preventiv. În cazul în care prejudiciul ar fi recuperat în totalitate iar victimele și-ar retrage plângerea, suspecții ar putea scăpa basma curată.

Citește și: Român de 54 de ani, erou în Italia, după ce a prins o femeie care jefuise un cuplu de bătrâni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si