„Are plete albe, barbă lungă, fața rumenă, iar în luna decembrie colindă tot Bihorul pentru a-i bucura pe cei mici. Este povestea unui pensionar din Oradea, care a devenit cel mai așteptat personaj de copii, în această perioadă. Trăsăturile sale fizice îl fac să semene leit cu moșul din Laponia, iar micuții sunt pur și simplu fascinați de întâlnirea cu el”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Sosia lui Moș Crăciun e la Bihor

De 15 ani, în fiecare iarnă, acest bătrânel care pare a fi sosia lui Moș Crăciun, se transformă în personajul favorit al copiilor din vestul țării. Pentru asta trebuie doar să îmbrace costumul roșu pe care și l-a creat singur.
„Eu am încărunțit înainte de vreme, pe la 35 de ani, purtam și barbă, s-a ivit un moment când am fost rugat să fac pe Moșul pentru că nu a mai putut cine trebuia să vină, am închiriat un costum de la teatru și de atunci a început tot, mi-am dat seama ce efect am avut asupra copiilor”, a povestit Cornel Bubui, personajul lui Moș Crăciun.

Citește și: VIDEO- Bătrânii, nevoiți să facă împrumuturi pentru sărbătorile de iarnă. Pensiile mici nu le acoperă nici măcar strcitul necesar

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Părul lung și alb și barba, ambele naturale, îl fac să pară desprins din poveștile copilăriei. Nu e de mirare că în preajma lui copilașii se simt în al 9-lea cer și se înghesuie să facă poze.
De când a intrat în rolul lui Moș Crăciun, simpaticul bătrânel a participat la sute de serbări și petreceri private de Crăciun. Nu scapă însă nici în restul anului. Copilașii îl recunosc pe străzile din Oradea atunci când merge la piață sau la o scurtă plimbare prin cartier.

Așa că mereu e pregătit să le aducă micuților zâmbetul pe buze.
„Pe stradă și în tramvai, de obicei am niște bomboane la mine, nu mă dau în spectacol, dar le fac cu ochiul, le fac cu mâna și când trec pe lângă ei le dau o bomboană”, a mai spus bătrânul.
În cazul evenimentelor private, întâlnirea micuților cu Moș Crăciun, îi costă pe părinți 350 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si