Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Pensiunile pentru animale, pline de Sărbători

Dorm regeste, se joaca toata ziua si primesc la masa doar mancarea preferata. Nu au nicio grija si nici nu mai sunt certati de stapan daca sunt nazdravani. Vorbim despre animalele de companie cazate la o pensiune din Iasi, creata special pentru ei. Locul este aproape plin în preajma sărbătorilor, atunci când stăpânii patrupedelor pleacă în vacanta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu greu se despart cainii de stapanii lor, atunci cand ajung in pragul pensiunii pentru patrupede. Cei mai multi iubitori de animale- care pleaca in vacanta de sarbatori- isi lasa necuvantatoarele in locuri special amenajate. Cainii se imprietenesc cel mai repede intre ei.

In vreme ce cainii sunt prietenosi si isi gasesc motiv de bucurie departe de stapani, pisicile sunt ceva mai pretentioase. Pentru ele, proprietarii aduc de regula de-acasa cate o patura sau cate o perna preferata.

Citeste si: VIDEO| Câinii sau pisicile merită și ele „concediu” de sărbători: hotelurile pentru animale își așteaptă cu nerăbdare clienții

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Contra sumei de 50 de lei pe zi, pisicile primesc dragoste si rasfat, in vreme ce cainii se joaca zilnic in curtea pensiunii si au propria lor cusca.

Afacerea tanarului care si-a deschis pensiune pentru animale este inspirata dupa un concept din Coreea de Sud, unde exista o industrie a animalelor in valoare de peste 3 miliarde de dolari, anual.

Aici, unul dintre centrele pentru patrupede a devenit viral pe retelele de socializare, dupa ce cateii lasati de stapani la pensiune dorm in paturi special concepute pentru ei, la fel ca niste oameni.

Tot in acest centru, angajatii ii invata sa fie ascultatori si fac cu ei ore de dresaj, zilnic. Poate asa se explica faptul ca micilor catei li se inchid ochii la final de zi.

Proprietarii care vin sa-i ia pe blanosi dupa vacanta, ii gasesc mai fericiti si mult mai cuminti.

Citeste si: Câine abandonat la un adăpost, refuză orice contact cu oamenii

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI