La câteva zile după vestea morții șefului grupului Wagner, Evgheni Prigojin, un videoclip a devenit viral pe rețelele sociale.

Citește și: UPDATE- Liderul Wagner a fost înmormântat. Au fost luate măsuri drastice în legătură cu securitatea locului său de veci. Vladimir Putin nu a fost prezent la ceremonie

În clipul de mai jos, liderul mercenarilor Evgheni Prigojin vorbește despre sănătatea sa și combate speculațiile despre moartea sa și amenințările la adresa securității sale.

Videoclipul ar fi fost fost filmat în luna august, după cum Evgheni Prigojin spune în înregistrare, deci nu cu multe zile înainte de prăbușirea avionului care l-ar fi ucis.

Citește și: VIDEO- Liderul Wagner, mort în accident de avion. Alte nouă persoane, victime după prăbușirea aeronavei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Îmbrăcat în haine de camuflaj și o pălărie din același uniformă, ținuta lui Evgheni Prigojin s-ar fi potrivit cu apariția lui video de pe 21 august, potrivit unui raport Reuters.

„Pentru cei care discută dacă sunt în viață sau nu și cum mă descurc: este weekend, a doua jumătate a lunii august 2023, sunt în Africa.

Așadar, fanii care discută despre moartea mea, viața intimă, câștigurile etc., mă descurc bine”, spune Evgheni Prigojin în videoclipul în limba rusă, făcând cu mâna camerei.

Videoclipul, distribuit pe rețeaua X (fostul Twitter) de Anton Gerashchenko, un consilier al ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a stârnit o dezbatere uriașă. Potrivit acestuia, ar fi fost lansat inițial pe rețeaua Telegram.

Evgheni Prigojin, în vârstă de 62 de ani, fondatorul și liderul forței militare private Wagner, ar fi murit săptămâna trecută într-un accident de avion.

Speculații cu privire la faptul că Evgheni Prigojin  ar fi viu

Evgheni Prigojin este viu și caută să se răzbune după ce a scăpat unei tentative de asasinare care a fost ordonată de Vladimir Putin și elaborată de consiliul său de securitate, susține un istoric și politolog rus.

„Prigojin își pregătește acum răzbunarea”, spune Valeri Solovei, fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), o instituție de pregătire pentru diplomații și spionii ruși.

Potrivit lui Solovei, Prigojin nu a murit în „accidentul” aviatic produs miercurea trecută în regiunea Tver, ci sosia sa, iar autoritățile ruse au mințit asupra identificării ADN-ului șefului Wagner.

Evgheni Prigojin, mort în accidentul de avion? 

Evgheni Prigojin, mort în accidentul de avion? 

[Sursa foto: X/ Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si