„De la Piața cu flori mergem acum la colega mea, Larisa Rațiu, care se află la o școală din București și ne spune ce mărțișoare au pregătit elevii pentru colege și pentru doamnele învățătoare”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Mărțișoare pentru doamnele învățătoare

Larisa Rațiu: Noi suntem chiar acum într-o școală din Sectorul 1 al Capitalei și trebuie să vă spun că am văzut o mulțime de părinți emoționați care și-au lăsat copiii aici, la poarta școlii, cu mărțișoare și cu flori.

Alături de mine este Zoe, mama unui băiețel. Vă rog să-mi spuneți ce v-a spus cel mic azi-dimineață când l-ați învățat că trebuie să dea mărțișoare fetelor?

Zoe: Era foarte încântat că voia să dea mărțișoare la fetițe.

Larisa Rațiu: A făcut asta în fiecare an?

Citește și: VIDEO: Alertă la o școală din Dâmbovița! Elevii și profesorii au fost evacuați de urgență

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Zoe: E al doilea an când face. Este grupa pregătitoare acum și e prima dată pentru el la școală și avea emoții puțin dimineață.

Larisa Rațiu: Ce mărțișoare ați ales pentru el?

Zoe: Și-a ales el și nașa lui care face astfel de chestii handmade și el a ales niște inimioare și fluturași, brățărele.

Larisa Rațiu: L-ați învățat că trebuie să dea și fiecărei colege din clasă? 

Zoe: Da, da. I-am spus la fiecare fetiță trebuie să dea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si