Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Percheziții cu mascați la clanul Pian. 12 indivizi au fost săltați și au ajuns la audieri

Peste o sută de polițiști, jandarmi, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și mascați au fost scoși în stradă în cadrul operațiunii Jupiter. 

Redactia Stirile Kanal D,

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„S-au făcut percheziții extinse azi dimineață cu mascați și drone în cazul a doi bărbați bătuți crunt în parcarea unei benzinării. Vizați în anchetă sunt membrii clanului Pian, care ar fi orchestrat un război cu o grupare rivală. Doisprezece indivizi au fost săltați și duși la audieri. Polițiștii îl caută acum pe liderul grupării, Elvis Pian”, a spus Christian Sabbagh.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Vila din centrul Capitalei în care a locuit Miss România 1931 a fost scoasă la vânzare. Cine a fost Erastia Peretz și cât costă casa ei- antena3.ro

Peste o sută de polițiști, jandarmi, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și mascați au fost scoși în stradă în cadrul operațiunii Jupiter.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI