„Amprentele lui au fost descoperite în locuința prădată. Arma, însă, este în continuare de negăsit”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Percheziții de amploare în ancheta jafului din Voluntari

Din această casă din Pantelimon, județul Ilfov, au fost scoși și încătușați trei dintre cei patru indivizi. Doi sunt frați. Al treilea le este prieten și era la ei când au descins polițiștii.


Câteva ore mai târziu, anchetatorii aveau să anunțe că doar unul dintre frați e principalul suspect în jaful în care au fost furate bijuterii, un pistol de calibru 9mm și 24 de cartușe din vila unui fost ofițer antitero. Fratele lui mai mare ar fi fost audiat ca martor.
La tânărul bănuit de furt s-ar fi ajuns după ce în vila cu pricina ar fi fost găsite amprentele lui, inclusiv pe seif. Părinții spun că are probleme de sănătate și nu ar fi fost în stare să facă asta.
„- Băieții au fost foarte mult pe afară. Băieții mei.
- Unde au fost?
- În Suedia, în Danemarca... În Germania la fratele meu tot timpul”, a spus tatăl acestuia.

Citește și: VIDEO- Suspecții furtului din Voluntari, ridicați de mascați. Patru dintre ei, duși la audieri

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Omul uită să precizeze Marea Britanie. Anchetatorii spun că tânărul ar fi fost implicat și acolo în tâlhării. Așa l-au depistat după amprentele găsite în baza de date a Uniunii Europene.
Al doilea individ din cei patru săltați a fost reținut în urmă cu câteva ore. Dar în jaf ar fi implicați și alți indivizi. Cel puțin doi, care sunt de negăsit deocamdată. La fel și arma furată.

Se bănuiește că ar fi fost aruncată într-un lac din apropiere. Dar la fel de bine indivizii ar fi putut să o vândă în Bulgaria, potrivit unor surse.
Anchetatorii verifică și imagini surprinse de unele camere de supraveghere din Voluntari care i-ar putea duce spre locul în care e pistolul.
Un alt individ din cei patru săltați astăzi a fost reținut în urmă cu puțin timp, dar în alt jaf. Se cunoștea însă cu cei care au spart casa fostului ofițer antitero.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si