Marți, 23 martie, Poliția Capitalei anunță că în București și în județul Călărași au fost efectuate percheziții domiciliare la mai multe persoane suspectate de șantaj și violare de domiciliu. 

Percheziții într-un dosar de șantaj și violare de domiciliu

Autoritățile au demarat cercetările la începutul lunii februarie, după ce o persoană a reclamat faptul că a fost amenințată prin intermediul unei aplicații online.

Persoanei i s-a cerut o sumă de bani pe care o datora o rudă de a sa. 

Citeste si: VIDEO- Mitralieră furată în județul Constanța, hoțul este de negăsit. Polițiștii controlează toate mașinile din trafic

De la amenințări s-a ajuns la fapte

Mai mult decât atât, episoadele au devenit chiar mai violente, după ce doi bărbați au pătruns ilegal în locuința altor două rude, pentru a căuta persoana care le datora bani.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Polițiștii au ridicat mai multe probe în urma perchezițiilor efectuate. Astfel, oamenii legii au confiscat suma de 60.000 de euro, dar și trei mașini de lux. 

Cinci persoane au fost conduse la audieri. Doi bărbați, de 31 și 32 de ani, au fost reținuți. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Citeste si: VIDEO| Un polițist a jefuit o sală de jocuri de noroc pentru fiul lui bolnav. El a fost prins după două săptămâni

Comunicatul Poliției

„În data de 22 martie 2022, polițiști din cadrul Direției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, în București și județul Călărași, precum și mai multe mandate de aducere într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.
Cercetările au fost declanșate la începutul lunii februarie, când o persoană a reclamat faptul, că prin intermediul unei aplicații online, a fost contactat și amenințat, fiindu-i solicitată o sumă de bani pe care o datora o rudă a sa.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a vrut să spargă două magazine din Galaţi, dar s-a speriat de alarmă

De asemenea, în același context, la adresa de domiciliu a altor rude, doi bărbați ar fi pătruns fără drept, pentru a găsi persoana ce datora suma de bani.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă, precum și suma de aproximativ 60.000

de euro.
3 autoturisme de lux au fost indisponibilizate.
5 persoane au fost conduse la audieri.
În baza probatorului administrat, doi bărbați, de 31 și respectiv 32 de ani au fost reținuți.
Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei. 

VIDEO: Imagini de la percheziții


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si