Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Percheziții de amploare la clanul interlop Fabian din Capitală/Vizată este și vrăjitoarea Sidonia

Polițiștii în frunte cu procurorii anunțau la prima oră a dimineții o percheziție de amploare, care avea să destructureze una dintre cele mai periculoase grupări interlope din Capitală! Dube întregi cu mascați înarmați și câini polițiști au descins la adresă, însă după ore întregi de căutări au plecat cu mâinile goale. După ce au fost aruncate în spațiul public acuzații de trafic de droguri, camătă, șantaj și înșelătorii, Poliția Capitalei a anunțat că suspecții sunt în realitate vizați pentru țepe cu arbori decorativi pentru grădină.

Albert Matei,


DISTRIBUIE
acest articol

Dimineața la prima oră- o casă de pe strada Antiaeriană din sectorul 5 era luată cu asalt de polițiști. Mai multe dube cu mascați înarmați, dar și câini special antrenați, au descins într-un dosar ce viza infracțiuni extrem de periculoase. Mai mulți membri din Clanul Fabian erau căutați pentru trafic de droguri, prostituție, camătă, șantaj dar și înșelătorie.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI