În vreme ce edilul sectorului 1 poartă războaie cu firma de salubritate- iar prefectura nu răzbește să strângă date ca să oprească această criză a gunoaielor- de suferit au oamenii de rând- care plătesc taxe și impozite fără să facă mofturi.

Din păcate- sunt forțați să strâmbe din nas de fiecare dată când scot capul pe fereastră sau când ies pe stradă și dau de mormanele de deșeuri ce se întind de-a valma peste tot.

„Ce să vă spun eu...uitați-vă ce-i aici! Sau mai bine uitați-vă ce-i acolo! Măgarii ășia de 1 octombrie lucrează la blocul ăsta, l-au termint, se mută la ălalalt, dar au lăsat mizeria!”, spun locuitorii.

Criza gunoaielor continuă în Sectorul 1 spre disperarea locuitorilor

Dar cine să se gândească la oameni- de vreme ce a trecut mai bine de o săptămână de când gunoiul nu a fost ridicat.

O fărâmă de minune li s-a arătat abia sâmbătă noaptea- după un armistițiu între Clotilde Armand și firma de salubritate... care s-a angajat să-și reia activitatea...

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Numai că atâta mizerie s-a strâns că străzile sunt încă doldora... iar acel armistițiu de colectare a lor expiră mâine.

„Cu mafia nu se negociaza!
Trebuie sa asigure cotninuitatea serviciului, nu are dreptul sa intrerupe ridicarea gunoiului menajer. Daca starea de alerta nu e decretata. Eu sunt cu mainile si picioarele legate!”, spune primarul Sectorului 1.

Între timp- la prefectură- unde primărița a cerut decretarea stării de alertă sanitară- nu se luase nicio decizie- pe motiv că nu sunt gata anchetele celor în măsură să spună dacă e în pericol sau

nu sănătatea populației.

„Am primit de la agentia de mediu ca ei au monitorizat eventuale depasiri si nu au descoperit depasiri!
Documentul DSP arata ca exista un risc, de vreme ce a fost amendat cu 4.000 de lei, insa a reocmandat termene de reluare a active, termene care au fost respectate”, a declarat prefectul Capitalei.

Pericol pentru sănătatea publică- criza gunoaielor din Sectorul 1

Mai rămâne ca și cei de la Garda de Mediu să finalizeze raportul- iar apoi să se ia o decizie.

„Am avut norocul sa avem temperature scazute, asta inseamna ca nu au fermentat deseurile. Dar a plouat mult, s-au scurs lichide care au ajuns pe strada, si ar fi de bun simt sa fie spalate pentru ca inca gasim acele urme!”, spun cei de la Garda de Mediu.

Până la noi ordine- oamenilor nu le rămâne decât să facă haz de necaz. Pe internet au apărut diverse fotografii cu deșeurile care ironizează gravitatea situației- ba chiar a fost demarată o campanie intitulată sugestiv... „spune nu mai rezist”!

Dacă prefectura va decreta stare de alertă- atunci primăria poate să găsească o altă firmă care să curețe tot sectorul. Însă scandalul cu actualul prestator mocnește deja de un an de zile... și e incert cum se va soluționa.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si